Over ons / Xeptor IT Distribution
Winkelwagen
Toon producten inclusief BTW
: 0
Totaal: €0Bezorgen: €0
NederlandsEnglish

Over Xeptor


 
De grootste IT End-Of-Life Distributeur in Europa


Xeptor IT Distribution is al meer dan 15 jaar een gewaardeerde partner voor IT-resellers in Europa. Met een sterke focus op het leveren van precies dat waar u als klant naar op zoek bent. Met een magazijn van meer 20.000 m2 en een zeer grote fysieke voorraad kunnen wij uw producten snel leveren.


Breed assortiment; zowel nieuw als refurbished, ex-demo, renewed en meer.


Naast het leveren van alle courante modellen is Xeptor voorloper op het gebied van refurbished en renewed hardware. Zo wordt ons eigen keurmerk Approved Selection op 18 kritieke punten gecontroleerd en is het in goede tot zo goed als nieuwstaat verkrijgbaar. Bekijk onze uitgebreide Status Matrix voor een uitgebreide beschrijving van al onze verschillende productcondities.

Door deze verschillende productcondities kunt u uw klant helpen standaardiseren. Xeptor levert naast nieuw namelijk ook voorgaande modellen tot wel 5 jaar oud. Hiermee helpen wij u een betere reseller te zijn voor uw klanten en zorgt u daarbij voor een gezondere marge voor uw bedrijf!


Gemakkelijk bestellen via de webshop


Via de webshop van Xeptor kunt u gemakkelijk en snel de voorraad en prijzen van onze producten inzien en met enkele klikken bestellen en betalen. Via de registratiepagina kunt u zich bij ons aanmelden als klant. Mocht u vragen hebben over uw registratie, order of iets anders kunt u altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of de chat. Wij staan voor u klaar!


Professionele services

Xeptor kan u naast het leveren van hardware ook ondersteunen tijdens het bouwen en implementeren van IT- oplossingen met maatwerk Pre-staging en Deployment services. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met onder andere services als implementatie, integratie, migratie, optimalisatie en detachering. Xeptor beschikt over een eigen poule van IT-specialisten die u graag met hun uitgebreide kennis en ervaring willen ondersteunen. We beschikken onder andere over servicedesk medewerkers, systeembeheerders, engineers en consultants met uiteenlopende specialismen.

Een partnerschap met Xeptor biedt aanvulling op uw diensten. Onze samenwerking is erop gericht om het maximale rendement te behalen uit uw projecten waarbij wij gezamenlijk, onder uw vlag, de eindklant volledig kunnen faciliteren in al haar ICT behoeften.


Kortom, waarom u bij Xeptor aan het juiste adres bent:


 • Een breed assortiment aan hardware van verschillende merken;
 • Verschillende productcondities die aan de voorwaarden van uw klant en uzelf voldoen;
 • Meer marge door onze scherpe prijzen;
 • Uw persoonlijke accountmanager staat voor u klaar;
 • Uw producten snel geleverd uit centraal magazijn;
 • Mogelijkheid tot white-label shipping naar uw klant;
 • Groot netwerk met kantoren door heel Europa;
 • Hardware opkoop en verwijderingsservices;
 • Verhuur en lease constructies mogelijk;
 • Customization en pre-imaging van hardware;
 • 15 jaar ervaring in de markt.
 •  
  dell