Services / Xeptor IT Distribution
Winkelwagen
Toon producten inclusief BTW
: 0
Totaal: €0Bezorgen: €0
NederlandsEnglish

Xeptor Services

Een partnerschap met Xeptor biedt aanvulling op uw diensten. Onze samenwerking is erop gericht om het maximale rendement te behalen uit uw projecten waarbij wij gezamenlijk, onder uw vlag, de eindklant volledig kunnen faciliteren in al haar ICT behoeften.

Installatie en Startup services

Naast het leveren van de goederen heeft Xeptor de beschikking over een uitgebreid pakket aan Installatie en Start up services. Deze services bieden u op locatie ondersteuning bij het installeren en/of configureren van hardware en/of software producten die zijn aangeschaft. Genoemde services zijn beschikbaar voor de verschillende infrastructuur domeinen, te weten server, storage, netwerk, werkplek, software, back-up en security. Uitdaging in uw planning behoren hiermee tot het verleden. Wij kunnen u ondersteunen daar waar nodig zodat uw service level en de continuïteit gewaarborgd blijven.

Pre-staging en deployment services

Xeptor kan u tijdens het bouwen en implementeren van IT- oplossingen ondersteunen met maatwerk Pre-staging en Deployment services. Deze services bieden de mogelijkheid nieuw aangeschafte apparatuur in het Xeptor warehouse samen te bouwen en/of te pre-configureren op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Na afronding kan Xeptor vervolgens ook zorg dragen voor het transporteren, installeren en gebruiksklaar opleveren van de apparatuur op een gewenste locatie. Xeptor hanteert hierbij standaard een projectmatige aanpak en brengt in dit kader, naast de noodzakelijke technische expertise, ook Project Management kennis en ervaring in. Genoemde services zijn beschikbaar voor de verschillende infrastructuur domeinen, te weten server, storage, netwerk, werkplek, software, back-up en security. Met deze dienstverlening is geen project meer onmogelijk, samen staan we sterk.

Implementatie, integratie en migratie services

Het succes van een IT-oplossing wordt maar beperkt bepaald door een goede definitie ervan. Een correcte inpassing binnen een bestaande omgeving en een naadloze migratie van de bestaande naar de nieuwe situatie zijn minstens zo belangrijk. Dit geldt voor zowel on-premise en Cloud gerelateerde oplossingen als voor combinaties daarvan. Xeptor beschikt op verschillende gebieden over diepgaande kennis en ervaring om u zowel technisch inhoudelijk als projectmatig te ondersteunen bij de uitvoering van complexe implementatie-, integratie- en migratietrajecten. Hierbij is het mogelijk dat u als klant zelf de regie voert over de uitvoering, dan wel deze verantwoordelijkheid volledig belegt bij de experts van Xeptor.

Optimalisatie services

Xeptor beschikt over een ruim aanbod Optimalisatie services die erop gericht zijn de werking van een IT-omgeving, gedurende de exploitatie, inzichtelijk te maken en waar mogelijk verder te optimaliseren. De uitvoering van een diversiteit aan health checks, performance analyses, technische assessments en de bevindingen en aanbevelingen die hieruit voortkomen, vormen hiervoor de basis. Deze services zijn beschikbaar voor de verschillende infrastructuur domeinen, te weten server, storage, netwerk, werkplek, software, back-up en security. Ze kunnen door u éénmalig worden afgenomen, dan wel op structurele basis. Hiermee beschikt u over de benodigde kennis en apparatuur om tot de juiste bevindingen te komen.

Detachering

Heeft u om uiteenlopende redenen wel eens behoefte aan de inzet van tijdelijk IT-personeel? Xeptor beschikt over een eigen poule van IT-specialisten die u graag met hun uitgebreide kennis en ervaring willen ondersteunen. We beschikken onder andere over service desk medewerkers, systeembeheerders, engineers en consultants met uiteenlopende specialismen. Onze kracht zit hem in de kwalificatie van uw personeelsaanvraag. Op basis van uw specifieke wensen, onze kennis van de IT-omgeving en ons beeld van de bedrijfscultuur gaan wij op zoek naar de IT-specialist die het beste bij hierin past en optimaal in specifieke behoefte kan voorzien. Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit stellen we bij het in behandeling nemen van uw aanvraag centraal. De inzet van onze mensen kan zowel dagdelen als meerjarige detachering omvatten. Door onze IT-specialisten continu te trainen en te certificeren kunnen we u de professionele ondersteuning bieden die u van ons verwacht. Laat ons uw behoefte aan IT-personeel weten en wij doen er alles aan om uw verwachting waar te maken.

Contact opnemen

Bent u geïntereseerd in één van bovenstaande services en wilt u graag meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op via services@xeptor.com of bel naar 071-800 1460.

 
 Close   X
Xeptor IT Distribution gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om uw bezoek en winkelervaring voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Raadpleeg onze privacy policy voor meer informatie.