Promoties / Xeptor IT Distribution
Winkelwagen
Toon producten inclusief BTW
: 0
Totaal: €0Bezorgen: €0
NederlandsEnglish

Xeptor Weekaanbieding


Iedere maandag presenteert Xeptor de ‘Xeptor Weekaanbieding’: aanbiedingen met een tijdelijke actieprijs. De laagste prijs, geldig voor een week. Wees er dus snel bij! Wilt u nog meer marge? Vraag ons dan naar opkoopmogelijkheden van uw oude hardware, of onze verhuurmogelijkheden. Vanwege het grote aanbod in producten, kan de Xeptor weekaanbieding nieuw, refurbished, end-of-Life, renew of demo hardware zijn. Uiteraard geven we dat duidelijk aan bij de productinformatie.

Nieuwe klant? Vul het formulier in voor deze aanbieding Vul het formulier in onderaan de pagina en wij nemen contact met u op voor de weekaanbieding(en) van de betreffende week. Voor de weekaanbieding(en) geldt OP=OP. Bent u net te laat? Geen zorgen, want in dat geval heeft Xeptor altijd een goed en passend alternatief voor u.


  1.   

 
 Close   X
Xeptor IT Distribution gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om uw bezoek en winkelervaring voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Raadpleeg onze privacy policy voor meer informatie.