Economy - Xeptor Netherlands / Xeptor IT Distribution
Winkelwagen
Toon producten inclusief BTW
: 0
Totaal: €0Bezorgen: €0
NederlandsEnglish

Xeptor EN DE CIRCULAR ECONOMIE

Sinds de oprichting in 1992 heeft Xeptor zich gevestigd als een van de grootste IT-leveranciers in Europa en tevens een van de toonaangevende pleitbezorgers voor Circular IT. Xeptor heeft altijd erkend dat het belangrijk is om de hulpbronnen van de planeet op een duurzame manier te gebruiken en we beschouwen het als een constant zelfrespect om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Bij Xeptor zien we wat onze missie is om de overgang naar Circulaire Economie te bevorderen, te versnellen en mogelijk te maken. Ons doel is om het toonaangevende circulaire IT-bedrijf in Europa te zijn en te blijven en ervoor te zorgen dat meer mensen ons voorbeeld volgen

WAT BETEKENT CIRCULAIRE ECONOMIE?

Circular Economics is een resource-efficiënt alternatief voor de traditionele lineaire slijtage-economie. Het scheidt de verslavingstraditie die van oudsher bestond tussen groei en gebruik van de eindige bezittingen van de aarde. Het doel van Circular Economics is om met minder middelen meer groei en waarde te realiseren

DE CIRCULAIRE PORTEFEUILLE VAN PRODUCT EN SERVICE VAN Xeptor

Xeptor heeft een uitgebreid circulair product- en dienstenaanbod, zoals langetermijn- en kortetermijnverhuur, IT-services, leasing, magazijnverkoop, IT-terugkoop en goedgekeurde selectie. Door het circulaire model van Xeptor te kiezen, maak je bewust een bijdrage aan een positieve ontwikkeling van economie, maatschappij, innovatie en milieu. Voorbeeld: door het gebruik van een bestaand product uit te breiden, verlaagt u de watervoorziening en vervuiling die het had willen produceren in plaats van een nieuw product.

Shop RIGHT

Bij Xeptor willen we onze steun en waardering uitspreken naar de mensen en organisaties die de Circulaire Economie ondersteunen en ontwikkelen, die bijdragen aan de circulaire waardeketen van Infoteek: Economie, Samenleving, Innovatie en Milieu. De beslissing om de toekomst voor en op onze planeet te verbeteren kan gemakkelijk worden omschreven als RECHTS. Met het juiste, bedoelen we mensen en organisaties die door middel van circulaire actie bijdragen aan Circulaire Economie die meer plaats krijgen in de huidige samenleving, zowel publiek als privaat.

ONZE CIRCULAIRE AANKOOPBELEID

Om circulaire aankopen en een verlengde levenscyclus te promoten, veilig te stellen en voor te lichten, heeft Xeptor 'Winkelrecht: circulair inkoopbeleid' ontwikkeld. Dit is een gestructureerd proces waarvan het doel is om de aankoop van circulaire goederen en diensten te begeleiden. Als u meer wilt weten over Xeptor, Circulaire Economie en Circulaire IT, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Shop RIGHT, Shop Circular!

 
dell